Party lansare Revista AUTOR #7

Party lansare Revista AUTOR #7

Party lansare Revista AUTOR #7 1080 1080 Dautor

🅟🅐🅡🅣🅨, 🅙🅔🅦🅔🅛🅡🅨 & 🅜🅞🅡🅔

▐ 𝐋𝐚𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐑 #𝟕▐

★ singura revistă tipărită de bijuterie contemporană din sud-estul Europei ★

➜ miercuri, 𝟐𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, ▁ de la 19:00

◉ unde? ➜ Platforma Wolff ▁▁ Halele Carol, str. Doctor Constantin Istrati. 

⫸ Sărbătorim apariția ediției cu numărul 7 al revistei de bijuterie de artă 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐑, într-o locație excelentă, Platforma Wolff, de la Parcul Carol, un loc în aer liber destinat muzicii electronice de nișă, la fel ca bijuteria de autor.

▱ În ediția din 2022 ne-am propus să evităm zona pretențioasă și prețioasă și îți propunem contextele cât mai firești, fresh în bijuteria creativă, investigând banalul și chiar eșecul în creație, care, de multe ori, e un accident fericit.

★ Accesul la 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐑 party:
➜ Achiziționează una din cele trei versiuni de acces ➜ primești în premieră acest număr al revistei și ai acces la THE awesome party + free drinks & dancing music. Revista se ridică de la intrare.
Dress code: bijuterie statement.

Vino s-o întâlneşti, s-o răsfoieşti, să ciocnim un pahar de vin Liliac (şi s-o iei acasă). Miercuri, pe 29 iunie, la Platforma Wolff, de la 19.00.

Lansarea este o noua ocazia de a vedea video-ul expozitiei I Like Jewelry and Jewelry Likes Me, produs de Goethe Institut si Platfoma AUTOR.

Susținut de Liliac Winery & Loca – low carb foods.
Recomandat de Radio Guerrilla.

Despre Revista AUTOR

AUTOR este o revistă dedicată bijuteriei contemporane și felului în care aceasta ne influențează mentalitatea, ținuta, creativitatea, societatea și relațiile cu cei din jur.
AUTOR este singura revistă de bijuterie contemporană din Europa de Est.
AUTOR reinterpretează, formează noi contexte, familiarizează și provoacă.
Bijuteria aparține culturii vizuale contemporane și vieții de zi cu zi.