Portfolio review și coaching la AUTOR 2018

Portfolio review și coaching la AUTOR 2018

Portfolio review și coaching la AUTOR 2018 1366 768 Dautor


Ne bucurăm să vă anunțăm că trei dintre cei mai dragi prieteni, nume foarte cunoscute în domeniul bijuteriei contemporane – Paulo Ribeiro, Niki Stylianou și Alina Carp – vor fi alături de noi la AUTOR 2018 și vă vor oferi posibilitatea unor întâlniri individuale de portofolio review și coaching, pe care puteți deja să vi le rezervați de pe-acum.
Aceste sesiuni vă oferă oportunitatea rară și în exclusivitate de a sta de vorbă față în față și de a primi sugestii și recomandări de la acești experți și susținători pasionați ai bijuteriei contemporane și de artă. Vă încurajăm să profitați de această ocazie, mai ales că recomandările pe care vi le vor da pot avea un impact important asupra perspectivei artistice pe care ați adoptat-o și să vă aducă mai aproape de unde vă doriți să fiți ca artiști.
Paulo Ribero – Născut în Brazilia, Paulo Ribeiro s-a mutat la Barcelona unde și-a făcut studiile și a obținut un Master și ulterior un Doctorat în Arhitectură. Interesul său pentru modă, arhitectură și artă l-a motivat să-și dezvolte o carieră în domeniu la Barcelona Fashion Week.
În 2008, împreună cu Anthony Chevallier, au fondat agenția de creație Le Département, specializată în show-uri de modă, târguri și design interior. De-atunci, Ribeiro lucrează în diverse țări și pentru diverse evenimente, cum ar fi: Pitti Uomo Florence, Bread & Butter Berlin, Mode Fabriek Amsterdam, Who’s next Paris, Baselworld Basel, Wild Tulum in Mexico, etc. Folosindu-și experiența în domeniul modei, artei și bijuteriei, au decis să creeze JOYA Barcelona Art Jewellery Fair.
Ribeiro este membru al juriilor pentru diverse platforme, cum ar fi: AUTOR Bucharest, Gioielli in Fermento Italy, Art Jewelry Forum in United States and Contemporary Jewellery Yearbook. ÎDin 2001 Ribeiro ține conferințe în diverse țări, cum ar fi Spania, Portugalia, Grecia, Italia, România și Brazilia, la universități, institute și în cadrul unor evenimente.
Niki Stylianou – O artistă talentată, care și-a expus propriile lucrări de bijuterie de artă în multe expoziții personale și de grup în Europa și Statele Unite, Niki este și un tutor/consultant experimentat. A sprijinit oameni pasionați de artă și obiecte să-și depășească blocajele, să-și regăsească creativitatea, să-și urmeze visele și să-și scrie propriul scenariu de business și de viață.
Niki deține un Master în Design de Comunicare și Știinte Umaniste, obținut la Royal College of Art în Londra, un Master în Design Interior și unul în Arhitectură / Inginerie. Are o pregătire solidă și de lungă durată în prelucrarea argintului și design de bijuterie, și a participat la numeoase ateliere alături de designeri de bijuterie de artă din Grecia și din Europa.
Alina Carp – Născută într-o familie de intelectuali creativi (unchiul său este inventatorul Justin Capra, iar fratele său pictorul Valentin Tănase), Alina Carp este unul dintre cei mai talentați artiști români cu o carieră internațională promițătoare, și de asemenea tutor.
În 2011, a început cursurile Școlii de Bijuterie Contemporană Assamblage și și-a aprofundat cunoștințele și tehnica urmând cursuri intensive și ateliere la Florence at Alchimia și Le Arti Orafe. În 2013, s-a alăturat echipei de tutori de la Assamblage, București, iar în 2016 celei de la Krama din Atena, și predă tehnici de lucru cu rășini în bijuteria contemporană.
Colecțiile Alinei Carp au fost expuse în galerii de artă și la cele mai importante evenimente de bijuterie conceptuală din diverse părți ale lumii: București, Barcelona, Amsterdam, Lille, Montpellier, New York, Chicago, Riga, Milano și Atena. Bijuteriile sale se bucură de recunoaștere din partea unor ziare și publicații din Japonia, Italia, Spania sau Columbia.
Alina Carp a primit în 2015 premiul întâi pentru cea mai frumoasă colecție decorativă prezentată la ENT World Congress (Roma) și în 2015 AUTOR Awesome Award pentru cea mai bună colecție de bijuterie.

Rezerva o sesiune la colectiv@dautor.ro până la data de 3 mai 2018.