fbpx

N-ai fost premiant în școală? Mai ai o șansă la AUTOR 11!

N-ai fost premiant în școală? Mai ai o șansă la AUTOR 11!

N-ai fost premiant în școală? Mai ai o șansă la AUTOR 11! 960 442 Dautor

De două ediții de târg, v-am obișnuit cu Autor Awesome Award.

Doru Dumitrescu și Alina Carp au luat coronița la Autor 9 și 10. Pentru ediția cu numărul 11 ne-am gândit să premiem și mai mulți designeri.


AUTOR AWESOME AWARD
La ediția a treia, AAA revine în forță. Câștigătorul nu ia acasă, ci e luat de acasă și dus la un curs intensiv de bijuterie la reputata școală Alchimia, din Florența.
Ce mai primești: diplomă, trofeu realizat de către Alina Carp și ocazia de a creea trofeul pentru câștigătorul AAA-ului viitor.

LAO Grand Prix
Adică o bursă de studiu de un an întreg la școala de bijuterie Le Arte Orafi, tot în Florența. Designerul câștigător plătește numai jumătate din taxa de participare la cursuri. Facem concurs, pentru că e o decizie mare. Cine vrea, se înscrie. Juriul, format din profesori ai școlii italiene și echipa Autor, decide cine-i cel mai bun.

Premiul Assamblage
Înapoi în București, școala de bijuterie contemporană Assamblage va alege un singur designer talentat care va câștiga un curs intens, de două săptămâni, în care poate învăță primii pași în construcția bijuteriei sau poate trece la nivelul următor, în funcție de stadiul în care se află.

Premiul MNAC
Pentru prima dată, o bijuterie de autor va sta în colecția permanentă a Muzeului Național de Artă Contemporană din București. Piesa va fi aleasă de curatorii MNAC.

Premiul ELLE
Stiliștii de la revista ELLE vin la Autor 11 și își aleg designerul preferat. Ca recompensă, acesta va fi promovat în paginile revistei și online.

Așa că îmbrăcați-vă frumos, scoateți cele mai bune bijuterii la înaintare și succes. Ne vedem la Autor 11!