fbpx

Premiile AUTOR 2016

Premiile AUTOR 2016

Premiile AUTOR 2016 1280 853 Dautor

Ana Barbu, Doru Dumitrescu, Iza Vișoianu, Cleopatra Coșuleț, Mona Velciov si SunYoung Kim, preFerații AUTOR 2016 – #TheFwordEdition

În Familia AUTOR 2016 s-au adăugat designeri de bijuterie contemporană din 26 de țări, printre care Argentina, Belgia, Bulgaria, Columbia, Coreea De Sud, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Letonia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Statele Unite sau Turcia.
#Faimă
Artiștii care i-au Fermecat și Fascinat pe membrii juriului cu Formele pe care le-au Făurit au Fost premiați în weekend, la AUTOR:


AAA (Autor Awesome Award)
Premiul, care constă într­-un curs de bijuterie la cea mai prestigioasă școală de bijuterie contemporană din Florența – Alchimia, a Fost câștigat de Ana Barbu Uzura. Ana a primit trofeul AUTOR Awesome Award realizat de câstigătoarea premiului la ediția trecută a târgului, Ana Marchetanu.


Premiul Assamblage
Iza Vișoianu – Snob. a primit un curs de bijuterie oFerit de Assamblage – singura școală privată din București.


Premiul ELLE
A Fost câștigat de Mona Velciov – Monotip. Mona Velciov va Fi promovată în paginile celei mai vândute reviste de Fashion din România.


Premiul Krama Institute
Fericitul câștigător al cursului de bijuterie de la institutul de bijuterie Krama, din Atena, este Cleopatra Coșuleț.


Premiul Joya Barcelona
Premiul a Fost câștigat de Sunyoung Kim, din Coreea de Sud, și îi asigură designerului participarea gratuită la ediția din octombrie 2016 a târgului, în Spania.


Premiul Molecule-F
TroFeul Molecule-F i-a fost oFerit lui Doru Dumitrescu Wearable Sculptures. Inițiat la ediția 2016 a târgului, premiul constă în promovarea câștigătorului atât online, pe Molecule-­F.com, cât și oFFline, în magazinul Molecule-­F din Promenada.


Premiul Publicului
Simeon Shomov, din Bulgaria, a Fost designerul Favorit al pasionaților de bijuterie de autor care au trecut pragul celui mai important târg internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est. Premiul Publicului îi asigură acestuia participarea la următoarea ediție AUTOR.


#FavoriteleRoxaneiVoloseniuc
Roxana Voloșeniuc, publisher și redactor-șef ELLE România, a vizitat AUTOR în weekend și a selectat bijuteriile Favorite create de AUTORii: Aleksandra Atanasovski, Andreia Popescu, Cristine Jalio, Doru Dumitrescu Wearable Sculptures, Madara Keidza, Mona Velciov – Monotip, Moogu, PÿR, Raluca Buzura, Roxana Davidescu, Sara Chyan Jewellery, Sunyoung Kim, Utopic by Mona Vulpoiu și Vika Mayzel.Jewelry.

What’s your #Fword? Ours is #Freedom!

Parteneri: ELLE, Molecule F, OAR, The Institute, Zeppelin, Igloo, Etiquette, Observator Cultural, W Magazine, Modernism.ro, A List Magazine, dedesign.tv, Designist.ro, Feeder.ro, LIFE.ro, ArtClue, IQAds, sensotv.ro, Visuell, VOUX, SUB 25, RFI, VeiozaArte, Current Obsession, Art Aurea, Associazione Gioiello Contemporaneo, Bijou Contemporain, The Morning Bark, Mar de Color Rosa, The Jewelry Activist.
Susținut de: Banca Transilvania, Invento, COS, Băiatul cu Flori, Brigada de Voluntari.