PREMIILE AUTOR 2023

PREMIILE AUTOR 2023

PREMIILE AUTOR 2023 1080 720 Dautor

Premiile AUTOR, o recunoaștere apreciată în lumea designului contemporan de bijuterii, celebrează inovația, măiestria și expresia artistică.

Cea de-a 20-a ediție aniversară a Târgului AUTOR, care a avut loc la București în perioada 6-7 mai, a reunit designeri talentați și a servit drept platformă de prezentare a creațiilor lor excepționale. În acest articol, vom explora semnificația și câștigătorii Premiilor AUTOR, impactul acestora asupra comunității de design și câțiva câștigători remarcabili care au lăsat o impresie de durată.

Prestigioasele premii AUTOR: Premiile AUTOR, organizate de Târgul Internațional de Bijuterie Contemporană AUTOR, au ca scop evidențierea realizărilor remarcabile în domeniul designului contemporan de bijuterii. Acesta recunoaște designerii care depășesc limitele, sfidează convențiile și creează piese excepționale care captivează imaginația

🏆 Premiul Școlii Alchimia Felicitări Madalinei Spiridon, câștigătoare a Premiului Școlii Alchimia pentru colecția „Harlequin”. Această colecție întruchipează esența umorului și a spiritului ludic în exprimarea de sine, sărbătorind puterea culorii, a mișcării și a bucuriei în deblocarea celor mai adevărate ființe ale noastre. Premiul oferă o bursă de două săptămâni la prestigioasa Școală de Bijuterie Contemporană Alchimia din Florența, ajutându-i pe designerii talentați să își îndeplinească visul de a deveni artiști profesioniști.

🏆 Premiul Doro16 – Felicitări Cleopatra Cosulet, câștigătoare a Premiului Doro16 pentru colecția „Nexum”. Această colecție explorează temele identității și interconexiunii. Doro16 oferă o platformă pentru ca designerii de tip boutique să se dezvolte ca o comunitate, iar beneficiarul acestui premiu este susținut de rețeaua sa de susținere, prezentându-și munca pentru a fi apreciată și achiziționată de către pasionații de bijuterii.

🏆 Premiul Public Choice AwardWenyinin Jiang este câștigătarea premiului Public Choice Award, validând popularitatea lor în rândul vizitatorilor târgului. Publicul a avut ocazia să voteze prin intermediul buletinului de vot, iar câștigătorul primește acces automat la următoarea ediție AUTOR 2023 și o reducere de 50% din taxa de participare. În plus, un votant care a susținut câștigătorul va fi selectat aleatoriu pentru a primi o piesă de bijuterie cu o semnătură specială.

🏆 Premiul Revistei AUTOR INTO2INTO este mândrul câștigător al Premiului Revistei AUTOR. Acest premiu oferă oportunitatea de a fi prezentat în renumita revistă AUTOR Magazine, oferind expunere și recunoaștere pentru munca designerului.

🏆 Universus Award & Contemporania Award – Felicitări lui Taibe Palacios, câștigătoarea Universus Award și Contemporania Award. Aceste premii îi oferă oportunitatea de a participa la prestigiosul târg Contemporania din Barcelona și de a-și expune colecția la cel mai nou spațiu de bijuterii de artă din Atena a Uni.Versus Art Room.

Lucrările lui Taibe Palacios prezintă impulsuri personale, excelență în tehnică și finisaje impecabile.

🏆 AUTOR Awesome Award – Felicitări Ela Nord, câștigătoarea prestigiosului AUTOR Awesome Award (AAA). Acest premiu îl onorează pe cel mai promițător artist care va deveni ARTISTUL FOCUS la AUTOR 2023. Lucrările lui Ela Nord vor fi în centrul atenției și promovate pe platforma AUTOR timp de un an.

Felicitări tuturor câștigătorilor și finaliștilor AUTOR 2023! Aceste premii celebrează talentul și creativitatea excepționale din cadrul comunității de design, prezentând lumea diversă și inovatoare a bijuteriei contemporane.