fbpx

Premiul Venice Design Week @AUTOR

Premiul Venice Design Week @AUTOR

Premiul Venice Design Week @AUTOR 1000 707 Dautor

Pentru editia aniversară, AUTOR anunță parteneriatul cu Veneția Design Week, o colecție vibrantă de evenimente fondată în 2010 și dedicată îmbogățirii relației dintre design și  arte.

 

Parteneriatul  AUTOR – VDW se reflectă în ediția cu nr. 18 a târgului AUTOR cu un premiu special – premiul Venice Design Week.

 

Artistul premiat va primi participare directă în secțiunea de bijuterie “Faceți cunoștință cu designerii” la Venice Design Week, 12-20 October 2019.

 

Venice Design Week se desfășoară în octombrie, în același timp cu La Biennale di Venezia. Expozițiile și evenimentele sunt răspândite în tot orașul, oferindu-le localnicilor și turiștilor ocazia de a descoperi toate expozițiile, muzeele, atelierele și studiourile artiștilor, intr-o combinație palpitantă de explorare a viziunilor viitorului și scufundări în trecut.

 

Prin acest parteneriat, AUTOR continuă să-și extindă rețeaua de cooperare europeană, oferind designerilor oportunități noi și interesante de a fi mai vizibile și de a se conecta la mai multe segmente de public.