fbpx

Revista AUTOR nr. 5

Revista AUTOR nr. 5

Revista AUTOR nr. 5 3508 2480 Dautor

Numărul cinci al revistei de bijuterie AUTOR a fost conceput în jurul RECIPROCITĂȚII ca temă principală.

RECIPROCITATEA pare să fie dincolo de orice. Este oare o lege universală care ‘informează’ fiecare interacțiune? Se ascunde oare și în geneza procesului creativ? Ce au de spus arta, și bijuteria ca mediu artistic despre acest concept? Vă provocăm la o călătorie alături de cei 23 de artiști și Niki Stylianou, editorul acestui număr, în care să descoperim diversele fațete ale reciprocității, așa cum au fost surprinse de unii dintre cei mai creativi dintre designerii de bijuterie din lumea întreagă. Acceptați invitația?

Artiștii pe care îi veți întâlni în numărul 5 al revistei AUTOR:

Adéla Schicker ★ Annamaria Mikulik ★ Aric Verrastro ★ Cleopatra Cosulet ★ Constantinos Papadoukas ★ Corrina Goutos ★ Demitra Thomloudis ★ Dongyi Wu ★ Frankie Moughton-Small ★ Jina Seo ★ Katja Turpeinen ★ Lavinia Rosseti as presented by Ilaria Ruggiero ★ Lucy Ganley ★ Maria Militsi ★ Niklas Link ★ Teodor Siminic ★ Triin Kukk ★ Wanshu Li ★ Xenia Deimezi ★ YunSun Jang

Ajunsă la numărul 5, AUTOR este o publicație independentă în limba engleză, tipărită în condiții grafice deosebite. AUTOR este singura revistă de bijuterie contemporană din Europa de Est și una dintre cele trei tiparite in Europa, reunind o serie de materiale dedicate conceptelor de bijuterie contemporană și de artă, fiind astfel un proiect artistic în sine.

Autor Magazine: un proiect independent al platformei AUTOR și un eveniment experimental de publishing care încurajează creația artistică și bijuteria contemporană și de artă.

Pentru mai multe informații și întrebări vă răspudem la: mag@dautor.ro