fbpx

Sara Shahak – Premiul Assamblage / AUTOR 2018

Sara Shahak – Premiul Assamblage / AUTOR 2018

Sara Shahak – Premiul Assamblage / AUTOR 2018 1000 667 Dautor

Assamblage Award este un premiu menit să încurajeze un artist participant la târgul AUTOR să se dezvolte pe partea tehnică, oferindu-i o experiență nouă . Acest premiu este oferit în parteneriat cu Assamblage Școala de Bijuterii Contemporane, AUTOR  propunându-și să susţină, împreună cu partenerii săi, creaţia de bijuterie contemporană prin generarea unor premii şi contexte care să impulsioneze tinerii artiști în plină ascensiune. Câștigătorul ediției din 2018 este Sara Shahak din Israel, care ne-a răspuns la un mini interviu:

AUTOR: Ce a însemnat pentru dumneavoastră participarea la cea de a 17-a ediţie a Târgului Internaţional de Bijuterie Contemporană Autor, în București?

Sara Shahak: Faptul că am fost acceptată ca să particip la Târgul AUTOR m-a încurajat să lucrez cu şi mai multă pasiune. Participarea în sine mi-a oferit ocazia de a întâlni și de a dialoga cu designeri talentați din diferite țări, de a primi și a oferi feed-back și surse de inspirație. Am întâlnit oameni fascinanți și reacțiile lor mi-au încălzit inima.

De asemenea, din punct de vedere profesional, am întâlnit și am stabilit legături cu proprietari de galerii și colecţionari, ceea ce este foarte important pentru progresul unui artist. Vă mulțumesc Dan Pierșinaru și AUTOR pentru această oportunitate!

Autor: O echipă de profesioniști ai Assamblage Şcoala de Bijuterie Contemporană v-a desemnat câștigătoare a Assamblage Award. Spuneți-ne cum v-ați simțit atunci.

S.S.: Câștigarea premiului oferit de Asamblare mi-a produs o mare bucurie. Simt că premiul a exprimat, de fapt, aprecierea unor designeri de bijuterie profesioniști și calificați pentru munca mea. Assamblage Award este un premiu foarte important pentru mine, care confirmă calea pe care am ales-o în activitatea mea profesională. Un premiu care reprezintă un compliment făcut de aceşti colegi și designeri la adresa colecţiei mele, pentru materialele unice cu care am ales să lucrez și pentru piesele realizate. Le sunt, din toata inima, recunoscătoare!

A: Spuneți-ne mai multe despre experienţa Assamblage.

S.S.: În cele trei zile de curs, am dobândit foarte multe cunoștințe despre email, am învățat o tehnică nouă şi mi s-au dat sfaturi profesioniste care să asigure realizarea, cu success, a proiectelor mele în email. Am reușit să aplic această tehnică de emailare în proiectele mele şi sunt sigur că voi folosi în curând cunoștințele pe care le-am dobândit la Assamblage, în noua mea colecție.
Mulțumesc echipei Assamblage pentru premiu și pentru primire! Mulțumesc Jennifer Wells, excelenta noastră profesoară!

NOROC!