Vorbește cu noi: AUTOR Magazine te vrea!

Vorbește cu noi: AUTOR Magazine te vrea!

Vorbește cu noi: AUTOR Magazine te vrea! 1200 861 Dautor

WANDERLUST. The eye has to travel.

Iată-ne, gata de a umple paginile celui de-al treilea număr al revistei AUTOR.
Dacă anul trecut am brodat o poveste despre bijuterie prin dragoste și romantism, acum deschidem un dialog universal despre dor de ducă. Wanderlust înseamnă călătorie prin puterea magnetică a vocației și a re-descoperirii în creația de bijuterie contemporană.
Este un dialog liniar, despre pasiunea pentru creație, despre libertate și imaginație, despre curiozitatea de a trăi și de a explora, și despre felul în care acestea se traduc în bijuteria contemporană. De la ideea ce își găsește drumul din imaginația creatorului, trecând prin alchimia ce o desăvârșește într-un obiect delicat, și până la purtătorul ei, care o va putea oferi mai departe, bijuteria face o călătorie magică, atinsă de inspirație și de poveștile tuturor celor pe care îi întâlnește.
AUTOR Magazine este despre bijuteria contemporană în relație cu corpul uman – AUTOR Magazine este despre bijuteria purtată.
Invităm toți creatorii de bijuterie contemporană să ni se alăture și să ne împărtășească viziunea lor. Creativii bijuteriei contemporane, fotografi, stiliști, scriitori și ilustratori, vă așteptăm ideile, portofoliile, scrisorile, confesiunile, poeziile și proiectele cu încântare pe poșta redacției, la mag@dautor.ro
Deadline: 7 februarie 2016