Sunt aici. Interviu live cu Andra Lupu & Raluca Buzura

Sunt aici. Interviu live cu Andra Lupu & Raluca Buzura

Sunt aici. Interviu live cu Andra Lupu & Raluca Buzura 1080 1080 Dautor

Marți, 16 februarie, alătură-te primei discuții în direct din spațiul românesc despre pulsul bijuteriei contemporane și provocările generate de contextul pandemic cu designerii de bijuterie Andra Lupu și Raluca Buzura.

Alături de Dan Pierșinaru, director și fondator AUTOR, vom naviga în universul creativ al celor două artiste, vom atinge subiecte tabu, vom pune întrebări directe și vom cauta răspunsuri sincere. Toate acestea cu scopul de a încerca să cartografiem acest context nou și dificil pe care îl experimentăm ca actori activi în sfera bijuteriei creative.

Nu rata ocazia de a vedea spațiul în care crează Andra și Raluca, de a pune întrebări în direct și de a fi parte din comunitatea celor care vor un context pozitiv pentru creația de bijuterie.

Unde?
Ne vom întâlni via Zoom—înregistrați-vă inainte de întâlnire:

▶ Înregistrare pentru live: AICI ◉

După înregistrare, vei primi un email de confirmare cu informații despre cum să te alături întâlnirii în direct.

Dacă ești pentru prima dată pe zoom este de știut că este free, dar cu un număr limitat de locuri!  Instrucțiuni mai jos.

Setări pentru Zoom ✔️

Dacă ai deja un cont pe Zoom, ești gata să te alături întâlnirii! Dacă nu, aici sunt trei pași ușori ca să începi călătoria virtuală:

1. Accesează site-ul:  https://zoom.us

2. Click pe “Sign up for Free” și urmărește indicațiile.

3. Fie înainte sau chiar în ziua întâlnirii: înregistrați-vă folosind linkul de mai sus ⬆ ◉ ⬆

După înregistrare, vei primi un email de confirmare cu informații despre cum să te alături întâlnirii în direct. Click pe link-ul primit și Zoom se va lansa automat. Vino din timp la întâlnire ca să ai timp să il testezi și să prinzi loc în față.  ✔️