Tendințe și inovații în materie de modă și bijuterii la expoziția HOMI Fashion & Jewels

Tendințe și inovații în materie de modă și bijuterii la expoziția HOMI Fashion & Jewels

Tendințe și inovații în materie de modă și bijuterii la expoziția HOMI Fashion & Jewels 1200 1200 Dautor

În calitate de proeminent producător în peisajul media al bijuteriilor, AUTOR este mândru să anunțe cu bucurie continuarea parteneriatul nostru cu Expoziția HOMI Fashion & Jewels, un eveniment în continuă dezvoltare care prezintă cele mai recente trenduri în domeniul modei, bijuteriilor și accesoriilor.

Pe măsură ce lumea modei, a bijuteriilor și a accesoriilor continuă să evolueze și să progreseze, expoziția HOMI Fashion&Jewels este mândră să anunțe revenirea sa cu un nou format și cu multe noutăți interesante. În perioada 17-20 februarie 2023, profesioniștii din industrie se vor reuni la fieramilano (Rho) pentru o expoziție exclusivă dedicată accesoriilor de modă, hainelor și bijuteriilor.

Handmade crafts with innovative and original shapes - Natama Design

Handmade crafts with innovative and original shapes –  Natama Design

La expoziția HOMI Fashion&Jewels, cercetarea, inovația și savoir faire-ul Made In sunt întotdeauna în prim-plan. Evenimentul este dedicat prezentării meșteșugului în toate formele sale și aduce împreună idei și viziuni internaționale. Este o scenă extraordinară în care se întâlnesc creativitatea și propunerile marilor companii din industrie.

Hara Karamichali Jewellery

Hara Karamichali Jewellery

În timp ce expozanții de la HOMI Fashion&Jewels se disting prin valori precum unicitatea, experimentarea și cercetarea, expoziția în sine își propune să ofere o imagine de ansamblu completă a industriei, oferind numeroase oportunități de a descoperi și explora tendințele și must-have-urile pentru viitorul sezon estival.

 

Handmade crafts with innovative and original shapes Natama Design.

Handmade crafts with innovative and original shapes Natama Design.

Ședințele foto profesionale și prezentările de modă din acest an vor fi din nou o demonstrație de excepție în cadrul expoziției, oferind vizitatorilor idei noi și exclusive.

Natama Design.

Natama Design.

Expoziția din acest an va cuprinde un amestec de expozanți cunoscuți și noi, inclusiv companii precum Aibijoux, Hara Karamichali, Karakorum, Palladino Jwels, Verde Bags, Liu Jo Luxury, Liu Jo Luxury, Oliver Weber Collection, Romeo Delauris și Kormar.

De asemenea, evenimentul va avea loc parțial concomitent cu MICAM Milano, Expoziția internațională de încălțăminte, MIPEL, Expoziția internațională de articole din piele și accesorii de modă, TheOneMilano, Expoziția internațională de îmbrăcăminte exterioară și Haute-à-porter, creând și mai multe oportunități de afaceri pentru operatorii vizitatori.

 

HOMI Fashion&Jewels Exhibition – 17-20 February 2023- fieramilano (Rho). https://www.homifashionjewels.com/