fbpx

Frumusețea văzută prin bijuterie, Revista AUTOR #6

Frumusețea văzută prin bijuterie, Revista AUTOR #6

Frumusețea văzută prin bijuterie, Revista AUTOR #6 982 1000 Dautor

Suntem în 2019. 10 ani de AUTOR.

Am ajuns la cea de-a 18-a ediție a târgului și la cel de al șaselea număr al revistei AUTOR.

A venit timpul să vorbim despre frumusețe.

Am ales tema “The Beauty Issue” deoarece, pentru bijuteria de artă, legătura interioară stabilită cu frumusețea este întotdeauna chestionată și invită la conversație.

Despre tema acestui număr:

De la începutul timpurilor, bijuteriile au fost mai întâi văzute ca un mod de ornamentare și, pe măsură ce ne apropiem de erele moderne, ca o modalitate de auto-descoperire. Acum suntem în acel moment. Bijuteria contemporană și de artă are nevoie de contexte și de conversație. Capturarea frumuseții în piesele de bijuterie contemporană s-a transformat într-o călătorie de investigație și alături de Nikki Stylianou, redactorul revistei AUTOR, vei descoperi manifestările nesfârșite ale frumuseții, așa cum au imaginat-o artiștii selectați.

Artiștii:

Yuzhuo Fu, Jolynn Santiago, Edwin Charmain, Erato Kouloubi, Dagmar Gerke, Dabin Lee, Dora Rea Kover, Anna Borcsok, Dongyi Wu, Burcu Büyükünal, Studio Perfect, Véronique Réunif, Tami Eshed, Carlo Lucidi, Maya Rose Weiss, Lyndsay Rice, Anna Lewis, Michelle Lung, Angela Ciobanu, Iris Nijenhuis, Constantinos Papadoukas, Zsofia Neuzer, Lauren Kalman, Jieun Park, Katja Koeditz, Stefan Gougherty, Alessa Joosten

Numărul 6 reunește viziuni personale exprimate prin bijuterie și care fac trimitere către conceptul de frumusețe, așa cum poate fi el interpretat și încadrat in acest moment. 

You change the world by changing peoples’ hearts and imaginations.” – Nikki Stylianou, editor AUTOR magazine. 

 

Despre revista AUTOR

O publicație independentă, tipărită în engleză în condiții grafice speciale. Ajungând la numărul 6, AUTOR este singura revistă de bijuterie contemporană din Europa de Est și una dintre cele trei tipărite în întreaga Europă. Revista AUTOR este, de asemenea, un eveniment experimental de publicație care încurajează creația artistică și bijuteria de artă contemporană, reunind o serie de materiale dedicate acestor concepte.

  Lansarea revistei a avut loc joi, 11 aprilie 2019, la MNAC

Prețul unei reviste este de 35 de Lei  Se poate comanda prin e-mail: hello@dautor.ro