Welcome to enter…

Welcome to enter…

Welcome to enter… 1200 630 Dautor

Vernisaj Welcome to Enter

▐ expoziție în premieră de bijuterie contemporană ▐

▐ vernisaj joi, 18 aprilie, de la 19:00 ▐

◉ unde? ⫸ Galeria HALUCINARIUM ◉

Seria de evenimente din agenda A U T O R 2019 aduce în premiră în România o expoziție cu șase artisti de bijuterie internaționali:

Melanie Isverding, Alexander Blank, Hans Stofer, Florian Weichsberger, Kiko Gianocca, Therese Hilbert

 
“Welcome to enter…” propune la galeria de artă Halucinarium – Triaj creativ o selecție de bijuterii concept, care invită vizitatorii să pășească în zona în care bijuteria transcende obișnuitul și devine artă.
 
„Arta nu înfățișează vizibilul, ci crează vizibilul” a spus pictorul german Paul Klee în 1920. Noi oamenii avem dorința fundamentală de a înțelege lucrurile și de crea contexte care să ne devină familiare. Ce se întâmplă, însă, când apare neprevăzutul? Cum surprindem acel moment efemer al reacției? Avem nevoie de magie. Arta poate crea magie. Cei șase artiști de bijuterie prezenți în expoziție propun interpretări originale ale acestor momente receptate ca magice.
 
Expoziția este deschisă publicului până în dată de 21 aprilie 2019, între 12:00 – 19:00.
Inițiativa se înscrie în seria de evenimente din agenda AUTOR 2019, cel mai important fiind Târgul Internațional de Bijuterie Contemporană și de Artă care avea loc în 20 – 21 aprilie, la Teatrul Național București.
 
La această ediție aniversară, peste o 100 de designeri de pe patru continente și din 27 de țări vor oferi publicului posibilitatea de a achiziționa și admira o selecție atent jurizată de bijuterie contemporană.
 
Despre HALUCINARIUM:
 
Situat într-un nod simbolic al metropolei, la intersecţia căilor de comunicaţie feroviară și rutieră, HALUCINARIUM este un simbol al revirimentului comunităţii atistice locale și o rampă de lansare a tinerelor talente, atât pe plan local cât și internaţional.
 
HALUCINARIUM este brandul-umbrelă care găzduiește trei linii de activitate: Galeria de Artă, Evenimentele sociale și de business, și Art ON, vehiculul prin care se propun abordări și soluții artistice legate de problematici sociale și de mediu.