fbpx

Aplicaţie pentru AUTOR, ediția a VII-a

Aplicaţie pentru AUTOR, ediția a VII-a

Aplicaţie pentru AUTOR, ediția a VII-a 960 370 Dautor


Cea de-a șaptea ediţie a târgului de bijuterie contemporană Autor este programată sa aibă loc în luna mai. Târgul este bianual (cu o editie de primăvară și cea de-3a doua în toamnă). Cerința ediției din primavara 2012 este prezentarea unei noi colectii de bijuteri.
Pentru a putea fi selecţionat între designerii care vor fi prezenţi în cadrul târgului te rugăm să urmezi paşii de mai jos:
1. Cei care doresc să participe vor prezenta o colecţie nouă de bijuterii. Accentul se va pune pe aceste noi piese prezentate pentru prima oară în 2012.
2. Aplicația trimisă în vederea selectării va conține prezentarea a cinci bijuterii în forma lor finală alături de alte zece schiţe (imagini, desene, schițe 3D, etc) care vor completa colecția pentru o mai buna intelegere a acesteia. Este importantă prezentarea și susținerea unui concept personal și în concordanță cu viziunea designerului/artistului care crează colecția prezentată. Se urmărește de asemenea folosirea unor materiale de calitate, execuție și finisaje profesionale în realizarea colecției prezentate.
3. Împreună cu acestea este bine venită și o prezentare a modului în care noua colecție va fi expusă în cadrul târgului. Autor incurajează prezentarea bijuteriilor în cadrul unor instalații cât mai originale și atractive, fără a ignora însă elementele practice și eficiente care susțin vânzarea bijuteriilor expuse în cadrul târgului.
4. Pentru cei ce aplică prima oară, este necesară adăugarea unui portofoliu care să reprezinte conceptul şi direcţia bijuteriilor şi accesoriilor create deja de ei pană în acest moment. Acest portofoliu nu trebuie să conţină mai mult de 15 imagini plus detalii unde este cazul.
Date tehnice:
– Aplicația și portofoliul este de preferat să fie într-un format PDF.
– Daca se trimit imagini individuale, acestea să nu fie mai mari de 350 kb / jpg.
– Arhiva să poarte numele celui care aplică. In cazul numelor de branduri sa fie trecute si datele persoanei de contact.
5. Termenul limită pentru depunerea aplicaţiei este 07 aprilie 2012. Atenţie, locurile sunt limitate, iar aplicaţiile depuse după termenul limită ar putea sa nu fie luate în considerare. Rezultatele selecției vor fi comunicate după data de 20 aprilie 2012. Informații legate de desfășurarea târgului (date, loc, taxă, etc.) vor fi disponibile celor acceptați, după finalizarea selecției.
Sugestie: Fotografiile incluse în cadrul aplicației/portofoliului trebuie să aibă calitatea de a prezenta într-un mod simplu şi eficient bijuteria, fără artificii de atmosferă, sau elemente care să aglomereze vizual compoziția imaginii și care pot concura bijuteria prezentată. Keep it simple!
Așteptăm cu interes orice propunere din partea creatorilor de bijuterie contemporană.
Succes!
Dan Pierșinaru – inițiator și organizator al platformei pentru bijuteria contemporana Autor, al expozitie Extins | bijuterie contemporană so Marche de Noel – targul cadourilor de Craciun.