𝓔𝓽𝓮𝓻𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓪 în inelele cu amprentă

𝓔𝓽𝓮𝓻𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓪 în inelele cu amprentă

𝓔𝓽𝓮𝓻𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓪 în inelele cu amprentă 669 500 Dautor

Pentru a recrea 𝓵𝓮𝓰𝓪𝓽𝓾𝓻𝓪 𝓮𝓶𝓸𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵𝓪 puternică care conferă acea experiență intimă și personală, tot mai multe cupluri aleg să-și imortalizeze uniunea printr-un proces de pecetluire a amprentelor lor pe viitoarele verighete. Linia de inele cu amprentă MOOGU propune o experiență transformațională, înglobând cumulul de emoții care acompaniază iubirea autentică în bijuterii contemporane minimaliste.

Un element cu adevărat unic sunt amprentele, acele vârtejuri eliptice ale identității noastre individuale. Ele servesc două scopuri fiziologice: produc fricțiune, permițându-ne să apucăm orice obiect cu ușurință și amplifică vibrațiile, astfel încât putem simți cele mai fine texturi. Această explicație științifică nu indică, totuși, ecuațiile emoționale pe care le plăsmuiește simbolistica amprentelor.

Pentru a recrea legătura emoțională puternică care conferă acea experiență intimă și personală, tot mai multe cupluri aleg să-și imortalizeze uniunea printr-un proces de pecetluire a amprentelor  lor pe viitoarele verighete. Moogu Contemporary Jewellery propune o colecție specială de verighete cu amprentă, încurajând astfel sărbătorirea legăturilor romantice într-un mod cu adevărat unic.

Verighetele cu amprentă – bijuterii contemporane minimaliste

Moogu Contemporary Jewellery, creator de bijuterii contemporane lucrate manual și făuritor al poveștilor de dragoste, ne întâmpină cu o colecție specială de verighete. Verighetele cu amprentă, întipărite ca o pecetă în ceară, reușeșc să transpună în acte creative conexiunea intangibilă dintre două suflete.

Mini operele de artă cu amprenta persoanei iubite sunt prezentate în modele minimaliste și moderne de design care poartă semnătura unică a unei bijuterii contemporane de autor. Designul amprentei luate în ceară completează strălucirea bijuteriei finale și o transformă în emoție pură.

Însă, cel mai emoționant moment se dezvăluie în implicarea directă a cuplurilor în desfășurarea procesului de creație, pe strada Brezoianu nr. 4, la showroom-ul dedicat bijuteriilor unice contemporane, MOOGU SHOWROOM & STUDIO.

În acest atelier al artei, cuplurile sunt așteptate să-și exprime sentimentele ce i-au unit cu un kit special de luat amprente în ceară. Impresiile realizate prin acest proces de creație unic, vor fi folosite, apoi, în crearea acelei perechi de verighete autentice. După cum ne-a spus Andreea Mogoşanu (Moogu Contemporary Jewellery):

Procesul nostru cu adevărat unic reprezintă o tehnică foarte sculpturală, care produce un inel cu adevărat unic, sculptat cu textura degetului tău. Cel iubit este literalmente înfășurat în jurul degetului tău. Conceptul nostru de creație care folosește ceară pentru gravură, ne permite să surprindem textura reală a amprentelor. Acestea sunt lucrate manual de noi, una câte una.”

Povestea continuă

Primele amprente au fost descoperite pe niște tablete din lut, care datau încă de pe vremea Egiptului și Greciei antice, lăsând, astfel, o moștenire fizică a existenței noastre care a reușit să supraviețuiască mii de ani.

Într-un mod similar, crearea unei verighete cu amprenta persoanei iubite, ne dă posibilitatea să lăsăm ceva în urmă, o mini operă de artă – creată astăzi pentru o dragoste menită să dăinuie o eternitate.